Lån fra flere steder

Har du lån fra flere steder, er det mulig å få refinansiert ulike forbrukslån og kredittkort ved hjelp av Kapitalkassen.no Lag en oversikt over de ulike lånene du har og spar penger allerede i dag. Alt du trenger, er å sende inne en uforpliktende lånesøknad for å få et tilbud på refinansiering. Et samlelån, som det også kalles, kan spare deg for veldig mange løpende utgifter på lån fra flere steder, samtidig.

Det anbefales, at du samler flere forbrukslån under ett, fordi du får en bedre oversikt over dine utgifter og kan få en bedre økonomi.

 

 

Hva er en refinansiering

En refinansiering er helt enkelt et samlelån. Mange har flere betalingsforpliktelser å leve opp til, fra måned til måned, og det kan være en stor fordel å samle alle disse lånene under ett og samme tak. Det gir deg nemlig den fordelen, at du kan kvitte deg med fordyrende termingebyrer osv., som nærmest er å hive penger ut av vinduet. Med en refinansiering vil du i mange tilfeller få tilbud om en lavere rente, noe som gir deg enda mindre utgifter i måneden. Klarer du å fremforhandle en lavere rente, vil du få mer råderom i økonomien og du kan bruke de ekstra pengene på å nedbetale på lånet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits